WELCOME 2012, GOODBYE 2011 =D

hye, assalamualaikum!

"1.1.2012" post paling muda bagi tahun 2012 dekat blog nii. sorry la, ny pun countdown depan lappy je. kat luar rumah ni gedebang gedebungg bunyi bom la, bunyi mercun la. haishhh. sape kate seleberet dekat rumah tak best. best ape. sekejap je da masuk tahun baru kan. cuti ni rase sekejap banget. waduh waduh. cop, this year umur aku. wahhh, makin muda anak ibu ni and makin la banyak kerenah yang mak aku kene layan. teheeeee. big smile please. tapi seriously, gelak2 jugak, this year bikin aku gila tahap meroyan beb. SPM! oemmmgiiee. gila ah. tak ready ni. so, kene study betoi2 weyh. penentu masa depan oden tuu. hahaha. azam pulak. hohoho. hanya aku je yang tahu. yang penting memang ade azam baru cume bf je lame. kuiiikuikuiii. kalau bf pun nak baru, ade kang makan penyepak ye tak awak :)

p/s: WELCOME 2012 AND GOODBYE 2011 ^^,

No comments:

Post a Comment

pisttt pisttt!! comment la sini. satu pun okay la (^_^)