masa untuk melepaskan rindu ^^,

hye, assalamualaikum!
yowww yowww. hari ny cek nak habak mai yang cek sangat2 happy yahooo yahooo sebab dapat kelua dengan cik buahati setelah bebulan tak jumpa. yesssss! saya sangat happy ni lagi2 bila cik buahati bwk akak dye skali dan aku bwk adik aku skali. wahhhh, care tak date kami ni. da mcam sibling day out daa. act, mmg da lame nak kelua dengan kakak dye and lastt, dapat juaaa. tapi mybe hari ni last kami jumpa even cik buahati cuti seminggu pun tapi aku kan sekolah. so, mana sempat nak kelua. budak sekolah la katekan. alahai~ sedihh nya sebab jumaat dye da balik. haishhhh sekejap happy sekejap sedih minah nii. tak paham betoiiii. hahahaa. tadi ade jugak amik beberapa gambar gituu.

after a few month tak jumpa. haaaaa. i love you biee ^^,

 bila mereka berdua jalan sesame, sebijik macam couple aku tengok. hahaha

 at the left, he my bodyguard :)

 tengok ni, siap posing segala. padahal baru first time kelua sesame nii. hewhewhew =)

haaa, td kitorng tengok cerite ni laa. Wrath Of The Titans. mula2 taknak tengok tapi bila da tengok serious nak tengok lagi. besttt gilakk :)

No comments:

Post a Comment

pisttt pisttt!! comment la sini. satu pun okay la (^_^)